Bla Bla Car | Vind jouw rit en bespaar


Hoe werkt het?

 

Kies uit duizenden ritten in Nederland en Europa: het is gemakkelijk , betrouwbaar en 75% goedkoper dan de trein, zelfs last minute!

 

1. Vind een rit

Je hoeft enkel je plaats van vertrek en aankomst in te geven met de reisdatum en dan kies je een bestuurder die dezelfde richting uitgaat.

Voordat je contact opneemt met een bestuurder, kun je de betrouwbare profielen van de bestuurders bekijken, met een foto, een korte biografie en beoordelingen. Vertrouwen & Verzekering.

 

2. Neem contact op

Klik op de knop ‘Reserveer direct’, ‘Plaats een reserveringsaanvraag’ of ‘Contacteer bestuurder’, daarna kun je contact opnemen met de bestuurder om een zitplaats te reserveren.

Als je contact opneemt met een bestuurder zal BlaBlaCar een notificatie e-mail naar de bestuurder sturen.

 

3. Reis samen

Wees op tijd op de ontmoetingsplaats. Denk er ook aan om het juiste bedrag mee te nemen zodat je de bestuurder meteen in de auto kan betalen. Tenzij je al online hebt betaald Klik hier voor meer informatie.

Geef de bestuurder een beoordeling nadat je samen hebt gereisd ,zij zullen dit heel vaak voor je terugdoen waardoor je je Gebruikersniveau kan verhogen. Bestuurders reizen liever samen met passagiers die een hoger gebruikersniveau hebben.


Ga hier naar de website van Bla Bla Car

BlaBlaCar in een notendop

BlaBlaCar is een betrouwbaar gemeenschapsforum dat bestuurders met vrije plaatsen in contact brengt met passagiers op zoek naar een rit. BlaBlaCar vervoert maandelijks meer dan 2 miljoen passagiers en staat zo aan de wieg van een volledig nieuw, door mensen aangedreven transportnetwerk. Met een toegewijd Member Relations team, een ultramodern internet- en mobiel platform en een snelgroeiende community van members, maakt BlaBlaCar van reizen een sociale, geldbesparende en efficiëntere ervaring voor miljoenen leden over heel Europa.


Bedrijfscijfers

Meer dan 20 miljoen leden

19 landen

Een geschatte 1,000,000 ton minder CO2-uitstoot

Een gemiddelde bezetting per auto van 2,8 mensen (tegenover 1,6 gemiddeld)

Meer dan 15 miljoen gedownloade apps(iPhone+Android)

2.700.000 Facebook-fans

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.