ALBERT | Bezorgservice van Albert Heijn


albert-bezorgservice

Online bestellen bij Albert Heijn

Ga naar de website

Services

Naast boodschappen doen bij Albert Heijn kun je er ook terecht voor verschillende services. Kijk snel in jouw AH-winkel welke services we bieden. Hieronder staan ze allemaal.

AH Mobiel

Voordelig prepaid bellen, sms’en en internetten begint bij Albert Heijn. Met altijd het meeste gratis bel- en internettegoed.

Naar AH Mobiel

Fotoservice

Dé plek om wat van je foto’s te maken. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto’s te doen.

Naar AH Fotoservice

Cadeaukaarten

Een cadeaukaart pakt voor iedereen leuk uit. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in drie categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Naar Cadeaukaarten

Postservice

Bij AH-winkels met een Postservice kun je tijdens het boodschappen doen je postzaken regelen en ook direct je pakket versturen of ophalen. En natuurlijk kun je bij iedere Albert Heijn altijd terecht voor postzegels.

Naar Postservice

Loterijen

Loten van je favoriete loterij koop je bij AH. Bij de servicebalie kun je loten kopen van de Staatsloterij, het Miljoenenspel, verschillende spellen van de Lotto en krasloten.

Naar Loterijen

AH Stomerij

Bij AH is je kleding in goede handen. Bij onze stomerijservice kun je heren-, dames- en regenkleding, mantels en jassen en woontextiel laten stomen. Ook voor kleine kledingreparaties kun je bij ons terecht.

Naar AH Stomerij

Ticketservice

Koop je toegangskaarten voor attractieparken en de leukste dierentuinen bij AH. Dan hoef je daar niet in de rij te staan bij de kassa’s. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten. Veel plezier.

Naar Ticketservice

AH Zelfscannen

Zelfscannen is een slimme manier van boodschappen doen. Met behulp van een handscanner scan je zelf je boodschappen, dan kun je direct je boodschappen inpakken tijdens het winkelen en je hoeft niet in de rij te staan voor de kassa.

Naar AH Zelfscannen

Appie app

Appie is de gratis AH app voor op je smartphone om je boodschappenlijst te maken, boodschappen te bestellen of te zoeken in de recepten van Allerhande. Thuis, onderweg en in de winkel.

Download de app (iPhone)

Download de app (Android)

En online bestellen bij Albert Heijn

Ga naar de website

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.