Zon en sportiviteit bij de 2e ronde van de FSL (Feyenoord Street League)


20161016_125204a2048Nadat vorige week het vijfde seizoen van de Feyenoord Street League werd afgetrapt, vond afgelopen zondag de tweede speelronde plaats. Onder heerlijke, zonnige omstandigheden kwamen alle dertig teams in actie.

Een bijzondere en leuke wedstrijd was het treffen tussen Riddersterk en Beethoven Boys, dat eindigde in 14-6. Onder het oog van maar liefst 35 toeschouwers – voornamelijk ouders en buurtbewoners – speelden beide teams zo’n leuke wedstrijd dat zij hebben afgesproken om in de herfstvakantie nogmaals (vriendschappelijk) tegen elkaar te spelen. Een mooi initiatief!

Ook Rotterdam Zuidjes, met zes meiden in het team, verdienen een speciale vermelding. Zij boden ondanks de 1-11 nederlaag uitstekend partij tegen de jongens van Feijenoord Strijders, die zich sportief gedroegen. Met name de keepster van Rotterdam Zuidjes speelde een goede wedstrijd.

Na de eerste twee speelronden hebben de teams de komende twee weken rust. Daarin kunnen zij maatschappelijke activiteiten in hun buurt organiseren, zodat ze extra punten kunnen verdienen voor het Geen Woorden Maar Daden Klassement. De derde speelronde vindt plaats op zondag 6 november, wanneer Feyenoord 1 op bezoek gaat bij Go Ahead Eagles.

Voor meer informatie ga naar Feyenoord Street League

Kijk hier naar een impressie van de Rotterdam Zuidjes tegen de Feijenoord Strijders

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.