Vanaf 1 april voordelig met de watertaxi 1


watertaxi-ss-rotterdam

Het ss Rotterdam is dichterbij de stad dan ooit! Vanaf 1 april kunt u dagelijks tussen 07:00 en 00:00 uur met de Watertaxi naar het ss Rotterdam en van het ss Rotterdam naar een willekeurige andere centrumlocatie vervoerd worden tegen een gereduceerd tarief. De Watertaxi vertrekt vanaf het nieuwe ponton op het B-Deck.

Het ss Rotterdam wordt door de samenwerking met Watertaxi Rotterdam nog toegankelijker en beter bereikbaar. Op vertoon van de nieuw ontwikkelde Watertaxi voucher, kunt u plaatsnemen aan boord van één van de snelle Watertaxi’s die aanmeren aan het nieuwste ponton van het ss Rotterdam op het B-Deck. Dit ponton is gelegen aan de zijde van het schip en wordt vanaf 1 april elke dag tussen 09:00 uur en 20:00 uur zoveel mogelijk gebruikt als vaste standplaats van deze snelle Watertaxi’s.

Tarieven & reserveren

De tarieven van de Watertaxi voor individuele reizigers die van of naar het ss Rotterdam vervoerd willen worden:

  • €5,- per persoon voor een enkele reis
  • €2,50 per kind voor een enkele reis

Reserveren voor de Watertaxi is aan te raden en kan bij de hotelreceptie op het Main Deck of door te bellen met de Watertaxi via 010 – 403 03 03.

Locaties | Centrum

Met de Watertaxi bent u op een voordelige en snelle manier op één van de centrumlocaties van Rotterdam. De centrumlocaties van Rotterdam zijn:

Watertaxi centrumlocaties

 

Over Watertaxi Rotterdam

De Watertaxi is een betrouwbaar en snel alternatief voor iedereen die reistijd wil besparen. U bent snel, voordelig en op een spectaculaire manier in het centrum van Rotterdam. De Watertaxi ontstond in 1993 op initiatief van Hotel New York. Ons zusterhotel wilde ook via het water bereikbaar zijn voor haar gasten. Later ontstond het idee om een watertaxi-netwerk te ontwikkelen voor het gehele Rotterdamse havengebied. De gemeente Rotterdam besloot hieraan bij te dragen en legde een watertaxi-steigernetwerk aan met 50 aanlegplaatsen. Hierdoor werd de Watertaxi een belangrijk onderdeel van het Rotterdamse vervoersnetwerk.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Vanaf 1 april voordelig met de watertaxi

  • admin Bericht auteur

    Dat is dan flink goedkoper geworden. Ik heb nog 18,50 Euro betaald voor een klein stukje (volwassene met klein kind)
    Nu dan 7,50 Euro, dat lijkt mij een fatsoenlijke prijs. Eerst niet.