Wonen hoogh in de wolken | Hooghmonde


hoogmonde3

Hooghmonde is het hoogste gebouw van IJsselmonde. Met zijn 80 meter hoogte steekt het als een baken boven de wijk uit en is in de verre omgeving al duidelijk zichtbaar. Hoog of laag wonen, royaal of compact, twee, drie of vier kamers, Hooghmonde biedt het allemaal. De appartementen op de hogere verdiepingen bieden een panoramisch uitzicht; niet alleen over Rotterdam, maar ook de omliggende plaatsen zijn goed te zien. Bij helder weer kan men zelfs Den Haag, Hoek van Holland en het Brabantse land zien liggen.


De gemiddelde verkoopprijzen liggen tussen de € 139.000,- en € 299.000,- v.o.n.

 

Wonen op je gemak

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

hoogmonde4

Afwerking

Het hele concept van ‘Wonen hoogh in de wolken’ is er op gericht om je snel te laten genieten van een heerlijk nieuwbouwappartement zonder last te hebben van teveel rompslomp en klussen. 

Meer weten?

In het gebouw zijn maar liefst 9 modelwoningen waarvan 4 volledig ingericht. Deze modelwoningen liggen verspreid over het gebouw.
Deze modelwoningen zijn elke zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend. Kom een keer vrijblijvend kijken en genieten van het fantastische uitzicht. Bovendien is er een financieel adviseur aanwezig voor onafhankelijk advies. Je vindt de modelwoningen aan de Koningswaard 15.

Wij hopen je te mogen verwelkomen!

 

Kijk voor meer informatie op: www.hooghmonde.nl

Hier een van de verschillende modelwoningen.

 

Een reactie plaatsen