Wat doen wij?


 

Missie

Feijenoord online heeft de missie om een samenleving te creëren waar iedereen zich zelf kan zijn. Iedereen is uniek en heeft een groot potentieel. Helaas ontbreekt het aan de passende structuren om dit bewust te maken en dan ook te kunnen benutten.

Wij gebruiken deze Website om dit mogelijk te maken en voor de volgende activiteiten:

1.) Organiseren van brede samenwerking
2.) Talent en potentieel optimaal te benutten
3.) Innovatie implementeren en genereren

meer later

 

 • Het warme gevoel van je thuis voelen begint in je eigen straat en wijk. Een leuke en veilige sfeer wordt gecreëerd door voor elkaar open te staan en elkaar meer en dieper te leren kennen. De ervaring laat zien hoeveel rijkdom in de naaste omgeving te vinden is waarvan je helemaal niets af wist! De wijkportalen informeren je over alle belangrijke en minder belangrijke zaken in jouw wijk en brengt zo mensen bij elkaar.

 • Jongerenplatform

  Het jongerenplatform is een zeer vernieuwend en flexibel instrument met uitgroeiende functionaliteit zoals:

  – MC Business Factory – Eigen zaak, samen of zelf
  – Entertainment – Extra-inkomen genereren
  – Talentontwikkeling – Versterking bedrijfsleven

 • Entertainment

  160 nationaliteiten in één stad! Rotterdam heeft een enorm potentieel aan kunst, cultuur en entertainment in huis. Het is de hoogste tijd om hiervan optimaal gebruik te maken. Experimenteren met een gezonde mix brengt nieuwe mogelijkheden voor entertainment tot stand. Kracht en ruimte voor bijzondere creaties, die winkelen en zaken doen leuker maken.

 • Samen meer mogelijk maken!

  ‘Feijenoord online’ is hét instrument om optimaal op de huidige ontwikkelingen en problemen in te spelen. Lokaal, nationaal en zelfs wereldwijd is het de hoogste tijd om te veranderen, door nu meer bewust en verantwoord door het leven te gaan. Een leefbare toekomst begint bij jezelf! Wat kan iedereen zelf doen en hoe kunnen we dat samen doen?

  ‘Feijenoord online’ geeft hierop antwoorden.

 • (Inter-) actief samen leven

  Meer activiteiten, andere activiteiten maar vooral meer samen doen. ‘Feijenoord online’ biedt o.a. de mogelijkheid om makkelijk te vinden wat je leuk vind zoals favoriete winkels, uitgaan, spelen of feesten. Ook kun je in contact komen met mensen uit jouw wijk met dezelfde interesses en hobby’s.

 • Nieuwe dimensie van online shopping

  De beste eCommercesystemen in combinatie met professionele foto’s en video’s maken online shoppen leuker en maken kiezen makkelijk, ook omdat er 3 keer op een dag wordt geleverd! Een betrouwbaar platform om te kopen én te verkopen, nationaal en internationaal. U bent altijd verzekerd van levering of dat u uw geld terug krijgt.

 • Innovatieplatform in ultieme werkwijze

  Maak gebruik van brede inspiratie en moderne tools voor vernieuwing. Dit gebeurt o.a. door brainstormsystemen, implementatie, focus, verdieping en o.a.

  – Researchresultaten – Internationaal en nationaal
  – Nieuwe producten – Kwantumfysica
  – Nieuwste techniek – Innovatieve R-projecten

 • Podium voor talent

  Feijenoord bruist van jong talent! Deze lokale talenten kunnen zich hier presenteren. Dit kan op verschillende terreinen. Verder worden begeleiding en andere ‘tools’ aangeboden, zodat de talenten zichzelf beter ontwikkelen. Onderwerpen zijn o.a.:

  – Kunst & cultuur
  – Muziek
  – Dans
  – Modellenwerk
  – Film/Video
  – Fotografie