– Aangemeld?! Wat nu?


Deloite Super dat jij je hebt registreert op deze website. Dankjewel en welkom in een nieuwe wereld, die we samen creëren.

Op deze pagina gaan we stapsgewijs toelichten wat je allemaal kan doen. Het wordt dan ook gaandeweg verder ingevuld en is nu nog even een beknopt begin.

 

1. Rechten om berichten te plaatsen

Nadat je bent aangemeld zal een beheerder rechten toewijzen zodat je berichten kan plaatsen in jouw gebied en dat je makkelijk op andere berichten kunt reageren.

 

2. Vrienden en communicatiesysteem (Buddysysteem)

Met het ontvangen van jouw rechten wordt ook een gebruikersmenu boven rechts in combinatie met een zwarte balk zichtbaar. Hier kan je jouw profiel(foto) aanpassen, berichten schrijven, met je vrienden communiceren, jouw reserveringen zien of een groep opzetten. Let op: Hier vind je dus alle gebruikers uit heel Rotterdam en niet alleen van jouw gebied. Deze groepen zijn dus dan ook in heel Rotterdam zichtbaar.

 

3. Kom naar de bijeenkomsten

Op de bijeenkomsten wordt het systeem en de werkwijze toegelicht en de vele mogelijkheden. Daarnaast is het ook gezellig kennis maken met elkaar en nieuwe deuren openen, die veel mensen niet eens kennen.

 

4. Lees het verhaal van de bijeenkomsten hier (Volgt later)

 

5. Help mee – en verdien mee! (Volgt)

Zit je thuis, heb je een uitkering of een ander probleem om niet een reguliere baan/inkomen te kunnen realiseren, dan neem contact met ons op. Of kijk hier onder interne vacatures.

 

6. Download de apps

Daarmee blijf je op de hoogte wat er allemaal gebeurt. Je hebt dan altijd alle activiteiten/evenementen, acties, profielen en informatie uit je wijk bij de hand. De meest belangrijke meldingen ontvang je als pushbericht direct op jouw smartphone (Android, iOS en Windows Phone). Verder kun je ook direct inschrijven op interne en externe vacatures en help je zo mee om “Samen meer mogelijk te maken”.

 

7. Niet veel tijd?

Dat is een van de problemen die we ook samen gaan aanpakken. Meer geld, meer vrije tijd, meer vrijheid en meer geluk. Dat zijn de resultaten, die we samen gaan realiseren. En als je nu niet veel tijd hebt maakt dat niet uit. Als je een vaste baan hebt of ondernemer bent en het maar druk, druk, druk hebt is het al voldoende om, als je tijd hebt om naar de website te gaan en berichten te liken of te delen via jouw eigen netwerken via Facebook, Google+, LinkedIn enz.