Gratis fittest voor 55-plussers


sport55Op zaterdag 13 september kunnen 55-plussers tussen 12.00 en 16.00 uur op Sportplaza Zuiderpark deelnemen aan een fittest. Onderdelen van deze fittest zijn bijvoorbeeld het meten van lengte en gewicht, BMI, lenigheid van de rug, spierkracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast is het mogelijk om de bloedsuikerspiegel en bloeddruk te laten meten. Na het afronden van de fittest krijgen de deelnemers een persoonlijk beweeg- en voedingsadvies van Sportief Capelle, Rotterdam Sportsupport en Herbalife.

 

Meedoen aan de fittest is gratis, bovendien is vooraf aanmelden niet nodig. Geïnteresseerden kunnen zich op die dag bij de service- en aanmeldbalie melden.

De fittest wordt afgenomen op het testplein tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag. Op dit plein kunnen de bezoekers naast de fittest ook terecht voor een lekker gezond hapje, bereid door Stadslandbouw. De Rotterdam Sport op Maat dag vindt plaats op Sportplaza Zuiderpark, aan de Oldegaarde. Het evenement is vrij toegankelijk, voor jong en oud.

Meer informatie

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *