D.I.Y.-Concerts: North Sea Round Town


laupmanDit project ondersteunt zowel artiesten als locaties door een geschikte match te maken voor een uniek optreden tijdens North Sea Round Town.

Met de D.I.Y.-Concerts geeft North Sea Round Town zowel het publiek als de muzikanten de kans zelf concerten te organiseren. De concerten kunnen overal plaatsvinden; in een bloemisterij, een huiskamer, een tuinpaviljoen, een atelier, een bedrijfskantine. Indien gewenst kunnen die concerten worden opgenomen in het officiële programma van North Sea Round Town.

Op de website van het festival kunnen artiesten en locaties zichzelf aanmelden. De organisatie bekijkt de inzendingen en maakt indien mogelijk een succesvolle match door partijen met elkaar in contact te brengen. North Sea Round Town speelt op deze manier in op het vraag- en aanbodvraagstuk in de muzieksector. Directeur Mijke Loeven: “Rotterdam, Nederland, heeft een muziekscène van geweldig hoog niveau. Zo verschrikkelijk veel goeie muzikanten per vierkante kilometer! En velen van hen bieden we de kans te spelen tijdens North Sea Round Town. Gewoon bij u om de hoek”.

North Sea Round Town neemt het programma desgewenst op in haar programmering en promotie, maar de organisatie waaronder de productie, locatie en honorering van de band ligt geheel in handen van de partners. North Sea Round Town biedt wel, indien gewenst, inhoudelijk en organisatorisch advies.

North Sea Round Town
Van jazz en hiphop, via soul tot alle denkbare cross-overs. Van vrijdag 27 juni tot en met zondag 13 juli 2014 vindt de 9e editie North Sea Round Town plaats. Het festival omvat ruim 200 concerten, masterclasses, jamsessies en meer, verdeeld over niet minder dan 100 Rotterdamse binnen- en buitenlocaties. Het is dé opwarmer van het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam.

 

Aanvullende informatie

D.I.Y.- Concerts North Sea Round Town

Aanmelden kan tot 8 juni.

Bron

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *