RAAF | Lunch & Dinercafé


raaf14ROTTERDAM-ART-ADVENTURE-FOOD

Het informatiepunt ‘Dit Is Zuid’, een creatieve werkplaats, een podium met een afwisselend programma en een huiselijk dinercafé, dat is RAAF! Daarnaast zijn we een leerbedrijf en werken we graag met zoveel mogelijk mensen samen aan creatieve projecten, stadsontwikkeling, podiumprogrammering en staan we altijd open voor nieuwe ideeën.

Lees verder onderaan…
Adres: Eigen app downloaden:
Download-onze-app250
Telefoon:
010 818 9731 agenda1a250
Website: Tafel reserveren:
raafrotterdam.nl/ reserveren1a250
e-mail:
info@raafrotterdam.nl
Openingstijden:

 

MONDAY: PROJECT SPACE ON REQUEST
TUESDAY: PROJECT SPACE ON REQUEST
WEDNESDAY: PROJECT SPACE ON REQUEST
THURSDAY: ARTCAFÉ: 12:00 – 21:00 LUNCH & DINNER
FRIDAY: ARTCAFÉ: 12:00 – 21:00 LUNCH & DINNER
SATURDAY: ARTCAFÉ: 12:00 – 21:00 LUNCH & DINNER
SUNDAY: CLOSED
OFFICE
MONDAY: EMAIL ONLY
TUESDAY: 10:00 – 17:00
WEDNESDAY: 10:00 – 17:00
THURSDAY: 10:00 – 17:00
FRIDAY: 10:00 – 17:00
SATURDAY: EMAIL ONLY
SUNDAY: EMAIL ONLY
raaf13raaf12 raaf11 raaf10 raaf8vegasraaf7raaf6raaf5raaf4raaf3bbqraaf2

 

ONS MOTIEF

RAAF is in de eerste instantie bedacht als antwoord op de vraag:

‘Wat missen wij in Rotterdam Zuid?’

Wij beantwoorden deze vraag door onze passie voor kunst, cultuur en onze liefde voor Rotterdam Zuid te mengen. Hiermee creëren we een laagdrempelige broedplaats waar iedereen welkom is. Zo kunnen wij werk verrichten waar we goed in zijn en waar we achter staan. Ons doel is het neerzetten van een mix maatschappelijke, creatieve en culinaire projecten: hiermee willen wij de stad versterken en zorgen dat iedereen daarvan kan meegenieten. “RAAF is een totaalbeleving: toerisme, kunst & cultuur en horeca samengesmolten door ondernemerschap. Rotterdam-Art-Adventure-Food: dat is RAAF!”

TEAM RAAF

Ons team is een hechte familie van creatieve aanpakkers. Het RAAFpersoneel bestaat uit een bar/keukenteam, stagiaires, vrijwilligers, een organisatieteam en een programmeringsteam. Iedereen werkt samen, alle disciplines van RAAF zijn immers met elkaar verbonden. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om vanuit hun eigen interesse een steentje bij te dragen. Fotograferen, flyeren, achter de bar staan, stage lopen of helpen met het opzetten van een project of podiumprogrammering. Je kunt het zo gek niet bedenken en bij RAAF is het mogelijk. Heb je interesse? Via onderstaand contactformulier kom je in contact met ons, we beloven zo snel mogelijk te reageren! Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk je c.v. te uploaden. Voor meer foto’s en ‘inside-information’ kijkt je op de Facebook-pagina van RAAF.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *