Steun ons project Feijenoord Danst


 

Feijenoord Danst
Feijenoord Danst is een community art project. We maken een danstheatervoorstelling met, voor en uitgevoerd door bewoners, groepen, organisaties, verenigingen, bedrijven en scholen uit de Rotterdamse wijk Feijenoord en omgeving. Een groot spektakel met dans, muziek en theater. De Proeftuin Feijenoord (sporthal in de wijk Feijenoord) wordt omgetoverd tot theater. Meer dan honderd Feijenoorders van alle leeftijden werken zowel voor als achter de schermen aan de voorstelling mee als danser of als vrijwilliger bij één van de productie-onderdelen. Professionals zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid om samen met de dansers en vrijwilligers te komen tot kwalitatief hoogwaardige podiumkunst. Het resultaat? Een dynamische voorstelling, gemaakt door en voor de gehele ‘community’ van Feijenoord, waar een half jaar hard aan is gewerkt en die van 24 t/m 26 oktober 2014 met gepaste trots vijf keer gespeeld en gedanst zal worden. Alle Feijenoorders moeten de voorstelling gaan zien of sterker nog, alle Rotterdammers en iedereen die dans en community art een warm hart toedraagt. De kracht van Feijenoord is straks in heel Rotterdam tot in al je vezels voelbaar, hoorbaar en zichtbaar. Kortom Feijenoord Danst!

Feijenoord Zit
Maar uiteraard kan een voorstelling niet zonder publiek! Want daar doen we het voor!
Voor de vijf voorstellingen rekenen wij op zo’n 1000 man aan publiek. En deze mensen willen wij zeker niet laten staan maar willen wij een goede zitplaats bieden. Daarom hebben we een tribune nodig die ervoor zorgt dat het publiek optimaal kan genieten van de voorstelling. Wij vragen u om ons te helpen met de financiering van een tribune voor 300 personen. Voor 10 euro zit u goed.
 
Feijenoord Dankt
Dit project wordt gedeeltelijk gefinancieerd door de gemeente Rotterdam, coöperaties en fondsen en ondersteund door verschillende Rotterdamse sociaal culturele instanties. Maar dat is – helaas – nog niet voldoende om een theaterproductie met alles d’r op en d’r aan neer te zetten. Juist ook omdat we de toegangsprijs voor de voorstelling zo laag mogelijk willen houden (maximaal €5,-) en ook geen deelnemersbijdrage vragen, is extra financiële ondersteuning hard nodig.
Met een donatie van €10,- zorgt u voor een tevreden publiek én blije deelnemers en makers. Waarvoor onze eeuwige dank!
Maar u kunt natuurlijk ook meer geven! In dat geval bieden wij alle donateurs de gelegenheid om in de voorstellingsweek een kijkje achter de schermen te nemen en zowel de deelnemers, als het artistieke team te ontmoeten: een Meet & Greet tijdens ‘The Making Of’. En bij een bedrag van 125 euro of meer krijgt u bovendien 2 vrijkaartjes en een unieke Feijenoord Danst artist fotoprint.
 
We hopen u te ontmoeten bij één van de voorstellingen Feijenoord Danst.
Wij brengen u dan graag naar uw fantastische zitplaats!
 
Namens alle deelnemers, vrijwilligers en het artistieke team van Feijenoord Danst
 
Hedwig Duykers,
eindregisseur en choreograaf Feijenoord Danst
én trotse inwoner van de wijk Feijenoord
 
www.feijenoorddanst.nl
www.facebook.com/feijenoorddanst

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *